SZEKSZARD.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szekszárd 2023.08.25
Szekszárd 2023.08.25

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szekszárd 2023.04.08
Szekszárd 2023.04.08
Szekszárd 2023.03.25
Szekszárd 2023.03.25
Szekszárd 2023.03.11
Szekszárd 2023.03.11
«
...34567...
»
Térképes boltszűrő funkcióval bővült az árfigyelő rendszer Szuperinfó Hírek - Térképes boltszűrő funkcióval bővült az árfigyelő rendszer - közölte a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) szombaton az MTI-vel.
Ünnepélyes megnyitóval kezdődnek a futamok Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Vágta hétvégi programjai szombat délben a versenyzők eskütételével és az ünnepélyes megnyitóval kezdődnek a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban.
Érik a magyar körte, javában tart a szüretje Szuperinfó Hírek - Javában tart a körteszezon, egészen október végéig szedik a hazai ültetvényeken. Magyarországon közel 2000 hektáron termelnek körtét. A Nemzeti Agrárgazdasági…
A magyar háztartások egyre kevesebb élelmiszert pazarolnak Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) negyedik alkalommal elvégzett hulladékfelmérése szerint a magyar háztartásokban 2016 óta 27 százalékkal csökkent az élelmiszerpazarlás.
A kínai nagy falon ropták a Magyar Állami Népi Együttes táncosai (videó) Szuperinfó Hírek - A társulat a Magyar Rapszódia című összeállításával a Langfang Fesztiválon lépett fel.
Nagy Márton: a magyar kormány számára nagyon fontos az építőipar és az építőgazdaság Szuperinfó Hírek - A magyar kormány számára nagyon fontos az építőipar és az építőgazdaság, amely az alágakkal együtt a GDP közel 15 százalékát…
A magyar népmesék sorozat rajzaiból nyílik kiállítás szombaton a Cinema MOM-ban Szuperinfó Hírek - A Kecskemétfilm többszörös díjnyertes, Magyar népmesék című tévéfilm-sorozat rajzaiból nyílik időszaki kiállítás Benedek Elek születésnapja, egyben a magyar népmese napja alkalmából szeptember 30-án a Cinema MOM-ban, ahol a nyitóeseményen rajzfilmvetítéssel és néptánctanítással is várják az érdeklődőket.
Klopp magasztalta Szoboszlait: lenyűgöző és nagyon okos, élvezet vele dolgozni (videó) Szuperinfó Hírek - A magyar válogatott csapatkapitányát, Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató Liverpool londoni vendégjátéka emelkedik ki az angol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának programjából, Jürgen Klopp vezetőedző együttese ugyanis szombat este a negyedik Tottenham Hotspur otthonában szerepel. A Vörösök trénere a hétvégi meccs előtt ismét véleményt mondott a a magyar játékosáról.
Elhunyt Szirtes András filmrendező, operatőr Szuperinfó Hírek - A magyar filmművészet egyik különleges alakja volt.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Magyar Suzuki Szuperinfó Hírek - Legördült az esztergomi gyártósorról az 500 ezredik S-CROSS.
Női sorsokat mutat be 1848–49-ből a szabadságharc idejét megidéző kiállítás Szuperinfó Hírek - A Magyar Batthyány Alapítvány és a Magyar Női Unió szervezésében, a Batthyány Lajos Alapítvány jóvoltából a Lónyay–Hatvany-villa adott otthont az…