SZEKSZARD.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szekszárd 2021.06.05
Szekszárd 2021.06.05
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szekszárd 2021.04.24
Szekszárd 2021.04.24
Szekszárd 2021.04.10
Szekszárd 2021.04.10
Szekszárd 2021.03.27
Szekszárd 2021.03.27
Értékteremtés és közösségépítés pályázatokkal Szuperinfó Hírek - Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő küldetése népszerűsítéséhez mostantól minden nyáron nagykövetet választ.
Kihirdették a Tanítsunk Magyarországért novellapályázat nyerteseit Szuperinfó Hírek - A fődíjat, egy laptopot, Orsós Bálint magyarszéki diák vehette át Ha én szuperhős lennék című írásáért.
Gazdag nyári programkínálattal várja a látogatókat a Janus Pannonius Múzeum Pécsen Szuperinfó Hírek - A Régészet napja, a Múzeumok éjszakája és a Múzeum utca plusz című rendezvények keretében minden korosztály számára kínál programokat.
Megújítja vámügynöki szolgáltatásának díjazását a Magyar Posta Szuperinfó Hírek - Megszűnik az Európai Unión kívülről rendelt, 22 eurónál kisebb értékű termékek áfamentessége.
Litván vagy északír ellenfele lehet a második körben a Fradinak Szuperinfó Hírek - Persze, ehhez sikerrel kell venni az első fordulót.
Debreceni központtal indul a kis zenei klubok új hálózata Szuperinfó Hírek - A Volucities című nemzetközi együttműködési programra támogatást nyert el a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
142 millió forintból fejleszti budapesti üzemét a Diapolo Szuperinfó Hírek - A beruházásnak köszönhetően a cég újabb termékek gyártásába kezd, egészségügyi ruházatokat is előállít majd – jelentette be Varga Mihály.
Szijjártó: töretlen a beruházások lendülete Magyarországon Szuperinfó Hírek - Minden eddiginél több forrást biztosítunk a kutatásfejlesztési és innovációs pályázatokra – mondta a miniszter.
Lendületet kap a földhő hasznosítása Magyarországon Szuperinfó Hírek - Energiaközösségekbe tömörülnek majd a kisebb áramtermelők és -felhasználók.