SZEKSZARD.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szekszárd 2020.07.25
Szekszárd 2020.07.25
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szekszárd 2020.09.19
Szekszárd 2020.09.19
Szekszárd 2020.09.05
Szekszárd 2020.09.05
Szekszárd 2020.08.22
Szekszárd 2020.08.22
12345...
»
Szlovák válogatott játékossal erősített az FTC Szuperinfó Hírek - Róbert Mak személyében szlovák válogatott labdarúgót igazolt pénteken az OTP Bank Ligában címvédő Ferencváros.
Szijjártó: minden veszélybe került munkahelyet meg kell védeni Szuperinfó Hírek - Erős nemzeti vállalkozások nélkül nincs erős nemzetgazdaság.
Két új porcelánritkasággal bővült a pécsi Gyugyi-gyűjtemény Szuperinfó Hírek - Két új műtárgy is az érdeklődők elé kerül a pécsi Gyugyi-gyűjtemény létrejöttének tizedik évfordulója alkalmából – jelentették be a pécsi…
Közterületen feszült egymásnak Majka és Horváth Tomi (videó) Szuperinfó Hírek - Egyelőre nem tudni, hogy min különbözött össze a két sztár.
Kásler: előkészületben vannak a magyar történelmi játékfilmek Szuperinfó Hírek - Jól ismert adósságot törleszt a magyar filmszakma hazánk históriájának filmvásznakra adaptálásával. A múltat ugyanis nem elég ismerni, kötelességünk azt másokkal,…
A Standard Liege-zsel vagy a Vojvodinával játszhat a Vidi a csoportkörért Szuperinfó Hírek - A belga Standard Liege-zsel vagy a szerb Vojvodinával játszik idegenben a MOL Fehérvár FC a labdarúgó Európa-liga csoportkörébe kerülésért, amennyiben…
A GVH Magyarországra hozza a világ versenyhatóságait Szuperinfó Hírek - A világjárvány okán idén első alkalommal virtuális formában került megrendezésre az International Competition Network (ICN) éves konferenciája.
Sós Csaba: felkészülten várjuk az olimpiát Szuperinfó Hírek - A szövetségi kapitány szerint az úszóknak muszáj azzal a tudattal készülniük, hogy jövőre meg tudják rendezni az idén nyárról a koronavírus-járvány miatt elhalasztott tokiói olimpiát.
Támogatja a kormány a munkanélküliség elleni harcban részt vevő vállalatokat Szuperinfó Hírek - A munkanélküliség elleni harcban részt vevő vállalatok számíthatnak a kormány támogatására – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Kazincbarcikán, a Green Plan Energy Környezetvédelmi Kft. szerződésátadási ünnepségén.
Puskás a legértékesebb új játékos a FIFA-ban Szuperinfó Hírek - Három különböző kártyája lesz a magyar legendának.
A kormány teljes vállszélességgel a hazai turizmus mellett áll Szuperinfó Hírek - A kormány turizmuspolitikája teljes erővel támogatja, hogy a magyarok belföldön tudjanak kikapcsolódni, pihenni – mondta a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő…