SZEKSZARD.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szekszárd 2022.06.18
Szekszárd 2022.06.18

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szekszárd 2022.07.02
Szekszárd 2022.07.02
Szekszárd 2022.06.18
Szekszárd 2022.06.18
Szekszárd 2022.06.04
Szekszárd 2022.06.04
12345...
»
Idén Amszterdam áll a fesztivál fókuszában Szuperinfó Hírek - A fesztivált a Metropole Orkest bő hatvantagú formációja nyitja állandó vendégkarmesterük, Miho Hazama vezetésével.
Palkovics László: a vasút lehet a tengeri szállítás alternatívája Szuperinfó Hírek - Erről és az ehhez szükséges fejlesztésekről is egyeztettek a résztvevők a Bulgária-Magyarország-Szerbia-Törökország közlekedési munkacsoport alakuló ülésén.
Felavatták Igaly Diána síremlékét Szuperinfó Hírek - A bajnokoknak dolguk van a földön életükben és holtukban is – mondta az eseményen Kovács Zoltán.
Szépirodalmi és tudományos pályaműveket díjazott a KINCS Szuperinfó Hírek - A Kopp Mária Év alkalmából meghirdetett szépirodalmi pályázatra több százan pályáztak, akik közül 103 került a döntősök közé, a családtudomány…
Növekszik a kereslet a környezettudatos termékek iránt Szuperinfó Hírek - A tanúsítványt olyan vállalkozások nyerhetik el, amelyek teljesítik a szigorú környezetvédelmi előírásokat.
Kétnaposra bővült a Balaton-átevezés Szuperinfó Hírek - Már pénteken különböző sportprogramok és meglepetések várják a Zamárdiba érkezőket.
Lejárt és veszélyes növényvédőszerek megsemmisítését támogatja a TIM Szuperinfó Hírek - A Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) 300 millió forinttal támogatja a régmúltból megmaradt, forgalomból kivont hatóanyagú, lejárt vagy nem azonosítható növényvédő szerek szakszerű begyűjtését, elszállíttatását és ártalmatlanítását - jelentette be keddi Facebook-bejegyzésében Raisz Anikó környezetügyért és körforgásos gazdálkodásért felelős államtitkár.
Bombaerős mezőnnyel rajtol a WTT Star Contender-verseny Budapesten Szuperinfó Hírek - Az elhalasztott Grand Smash-torna helyett három rövidebb WTT-viadalnak ad otthont Budapest július 11. és 23. között.
Elsőként a Ferencváros kezdi meg a kupaszereplést Szuperinfó Hírek - A zöld-fehérek ellenfele szerdán a kazah Tobol lesz.
Magyarország élen jár a naperőművek össztermelésben betöltött arányában Szuperinfó Hírek - A legnagyobb változást a korábbi évekre jellemző szén-gáz helyettesítési folyamat visszafordulása jelentette.
Hatalmas balesetet szenvedett a magyar csapat a német autópályán (videó) Szuperinfó Hírek - A Zengő Motorsport a portugáliai túraautó világkupáról tért haza, amikor beléjük rohantak.